|
|
|
|
|
|
|
|
beyaz_melek
AhmetFan

Toplam İleti: 73

pozitif düşüncede kazanır :)
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 23, 2009, 05:01:19 ÖS » |
|
AH CANIM VAH CANIM diyerek başladim HASRETinle yandım Uzak bir yildiza ulaşmaya çaliştim SEN VE BEN diyerek hep avundum Seni ben BAŞİMİN TACI yaptım RÜYA GİBİ DÜNYA Farketmez ha gerçek ha rüya Zaman İMARATOR ZAMAN hiç acimiyor insana Hergün sana GEL DİYORUM SONSUZ ÇİLEn bitmiyor canim DAYANMAM artik sev diyorum Gel seni MEHTAP ALTİNDA bekliyorum Bu haykiran sesimi DUY ARTIK DERTLERE DEVA bulmak zor artik DÜŞMESİN DİLLERDEN aşkimiz sev artil ÖYLE BİR HİS doğduki içime Sevmezsen bu aşka yazik.. BİR ÖMÜR BOYU unutmam artik seni MÜKEMMEL bir insana açtim kalbimi RÜYAMDA bari görmek için seni Düşlerin yatağina attim kendimi SONSUZA KADAR seni bekleyeceğim Ben herzaman seni seveceğim ANILARımı hep seninle süsleyeceğim Mersin EXPRESle geri dönmeyeceğim... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 20, 2010, 01:11:12 ÖS Gönderen: beyaz_melek »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyaz_melek
AhmetFan

Toplam İleti: 73

pozitif düşüncede kazanır :)
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 24, 2009, 07:12:41 ÖS » |
|
sakin ol çiğdemciğim..herşey çok güzel olacak tüm görüşlerine katılıyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cigdem
AhmetFan

Toplam İleti: 19
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 26, 2009, 04:03:12 ÖS » |
|
Sana katılıyorummm ... O tarz hoşdu zaten oda etkiliydi sarkıları kadar.ancak herhalde bir olgunluk dönemi olsa gerek. Değişim gerekmiştir diye düşünüyorum. Küçük micheal taklidi diyip kendini eleştirmesi hoş. Ama bencede değilll . Bunu söylememin sebebi o zaman böyle birşey hissetmediğim. Ben hatırlıyorum çıktığı zamanlarda herkes şapka takıp o tarz giyiniyorlardı. O nasıl bir dönemdi herkes Ahmet gibi giyiniyordu. ve facebookda kliplerini gönderdiğim herkes aa çok seviyordum kasedi mi çıkarıyor gibi cümleler kurdular. esasında baya etkiliydi döneminde. Beyaz melek sen tanıştın galiba .... merak ettim biraz bahsedermisin. Nasıl biri felan hayranlığım artsın ve çıldırma boyutuna geleyim diye soruyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|