|
|
|
|
beyaz_melek
AhmetFan

Toplam İleti: 73

pozitif düşüncede kazanır :)
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 23, 2009, 04:32:24 ÖS » |
|
bende 1978 doğumluyum.mersinden oturuyorum aslen istanbulluyum.tic lisesi banka-muhasebe-finans bölümü mezunuyum..
Ahmete ilk çıktığı günlerden beri hayranıyım..benim hayat felsefem, ışığım oldu şarkıları..benim için dünyanın 8.ci harikası..tüm kasetleri var bende aşık.albümü cd olarak var.şarkılarını su gibi içtim..kendi sesimle onun sesini aynı anda kayıt yapmıştım düet..şiirlerim posterleri vs oo neler nelerr..hepsini ona göstermek isterdim çok büyük hayalimdir..
Kısacası öyle böyle değil hayranlığım 
Başarılarının devamını dilerim..Hiç ayrılmamak dileğiyle..
mine altaylı.. beni iyi tanır..ahmet..hep karşısına çıkıyorum..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2009, 04:35:32 ÖS Gönderen: beyaz_melek »
|
|
|
|
|
cigdem
AhmetFan

Toplam İleti: 19
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 23, 2009, 05:16:37 ÖS » |
|
Ne güzel anlatmışsın yahu bende sadece ben zannediyodum. Değilmiş hatta ben az kalmışım meğersem. Esasında bende tüm albümleri yok ah canım vah canım albümünü almıştım cok iyi hatırlıyorum. O kadar iyiydiki. O zaman da bu tarz.. neyse benim sinirlendiğim olay ve buraya üye olmama sebep veren şey(sevmek haricinde) biz varız demek. Bugün bu kadar iyi müzik yapıldığının bilinmemesi yada biliniyormu?eminde değilim. Yada çokmu önemli bilinmesin biz bilelim yeter desemde. İyi müzik var, iyi ses var ama değer yok diye içimden geçirip sinirleniyorum. İyi bişiler var niye onure edilmiyor. Niye ben başkalarını alkışlıyayım. Neden bu adam iyi yaa bakın denilmiyor.Bağıra bağıra ben söylemek istiyorum. iyi var burda. siz kötüleri gösteriyorsunuz onlar kötü. İyi Burdaaaa. Off çok sinirlendim. burda bitirip daha sonra devam etmek istiyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyaz_melek
AhmetFan

Toplam İleti: 73

pozitif düşüncede kazanır :)
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 28, 2009, 03:56:55 ÖS » |
|
hımm demek öle özgürcümm
ah keşke MERSİN.e de gelse AHMETTT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
white_predator
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 29, 2009, 01:05:31 ÖÖ » |
|
Selam arkadaşlar; bende Ahmet ama sesi güzel olmayanından  78 doğumluyum, İstanbul'da yaşıyorum. Mizacım gereği hiçbir şeyin fanatiği olmuyorum daha doğrusu olamıyorum. Ben Ahmet'i ilk çıktığında şöyle bir dinler ama çok beğenmezdim, yani alıcı gözüyle bakmazdım. Taaki sonsuz çileyi duyuncaya kadar. O zaman başladı hayranlık. İlk defa bir sanatcının albümünü aldım ve sonra çıkanlarıda. Hatta ne zaman Ahmet'in albümü çıkmış gibi bir şeyler duysam kasetcileri tek tek gezer, çıkmış abi işte getirtsenize hemen diye başlarının etini yerdim. O döneme ait bir tek Ahmet'in kasetlerini saklıyorum. Yeni şarkılardan oluşan 4. albümü dört gözle bekliyorum (sizler gibi).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
90larpop