Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Şubat 06, 2012, 02:28:38 ÖS
Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt Ol
Haberler:

+  AHMET FAN CLUB
|-+  FAN CLUB
| |-+  Sohbet Alanı
| | |-+  Fan' lar Arası Sohbet
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 5 Yazdır
Gönderen Konu: Fan' lar Arası Sohbet  (Okunma sayısı 2379 defa)
Admin
Administrator
AhmetFan
Toplam İleti: 19

Profili Görüntüle E-Posta
« : Haziran 16, 2009, 01:29:34 ÖS »

Birbirinizle iletişim içinde bulunmanız için burası size ayrıldı...
beyaz_melek
AhmetFan
**
Toplam İleti: 73

pozitif düşüncede kazanır :)

Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2009, 06:49:53 ÖS »

evet çiğdemciğim olgunluk dönemi katiliyorum ve farkindayim fakat yinede olabilir..dün micahael jacksondan bahsetmiştim..bugün ölüm haberini aldim :((( evet onun gibiymişim demişti ahmet..fakat michael uzun yillardir ayni imajla kalmiştir ceket ayni şapka aynı çizgi..50 yaşina kadar...

ahmet neden eskisi gibi olmasin çokda yakişiyor az az değişikliklerle temelde o eski deri şapka ve kiyafetlerle olabilir..şapkayi ters taksın oda yeter.:))))) böylede hoş ama..diğeri dahada büyüleyici ve hoştu..zihinlerde hep o hali var...

evet görşme firsatim oldu fakat..maalesef yüzyüze değil :((( msn.den görüştüm bi kaç kez fakat uzun bi süredir ulaşamiyorum..msnsi kırılmış bence..tuhaf linkler geliyor..:)))

face.ten değiştirise yeni bi adres görürüsem sanada haber veririm.. :)))) inanamadim ilk önce

gerçekten senmisin dedikçe habire..ahmet sıkılmaya başladi :))) saat başıda yazınca ben :DDD

öyle bir şansim oldu cam açamadik..sorun çikti msnde..kısmet olmadı.teline ulaştim bana RADİKAL TERÖRİST dedi :))))) heryerde buluyorum ya ondan..fakat telini veremem bana nee :)) ..süreklide arayamam artık..sıkımyım diye..teli kapadim hala omuydu diyodum arkdaşlarim boğacaklardi beni :))) ama bana göre benim bildiğim  sesi daha gevrek türkçesi az daha değişiktir..fakat telde gayet düzgündü... bide telde biraz asabiydi normaldeki gibi habire gülmüyordu  :Dkötü bi zamanda aradim belkide :D

işte böle çiğdemciğim daha ona webcam de biriktirdiğim şeyleri göstermek isterdim..uzun uzun konuşmak ama kismet olmadi pek..onunda vakti olmadi..doğal olarak..

sağlik olsun yine gitmesin bizlerle olsun YETERRRR....
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2009, 05:19:51 ÖS Gönderen: beyaz_melek » Kayıtlı
cigdem
AhmetFan
*

« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2009, 09:56:33 ÖÖ »

Selammmm
 Yeni okuyabildim yazdıklarını. Msnde konuşman bile cok iyi yaaaa... Komikde olmuş senmisin demen sürekli ama inanmak zor tabikiii.

;DTelefonunu istemem :) Konusamam cünkü...

Umarım ileride tanışma fırsatımız olur bu site sayesinde.

white_predator
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Temmuz 01, 2009, 05:36:38 ÖS »

Fanlar için bir görüşme falan ayarlarlarsa, Ahmet'i ortaya alır 10 sene nerdeydin diye bi güzel döferiz. Böylece bir daha yapmaz  ;D
cigdem
AhmetFan
*

« Yanıtla #4 : Temmuz 01, 2009, 05:50:16 ÖS »

;D evet bir daha böyle birşey yapamaz hatta hiç yapamazzz :)
beyaz_melek
AhmetFan
**

Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Temmuz 02, 2009, 05:16:26 ÖS »

hatta oraya kilitliyelim bidaha gidemesin  :D :D en acımasız ben çıktım  ;D
haberman
Administrator
AhmetFan
Toplam İleti: 55

« Yanıtla #6 : Temmuz 13, 2009, 10:47:20 ÖS »

herkeze izmirden slmlar
hakans
AhmetFan
*
Toplam İleti: 6

« Yanıtla #7 : Temmuz 19, 2009, 10:13:17 ÖS »

selam yenı uye oldum ahmet ıle ılgılı yenı bır baslangıc baslıyor dıyebılırmıyız acaba maksı sıngle falan bır de burada hıc bır uyeye sahsen cevap yazıyor mu acaba cok merak edıyorum
white_predator
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Temmuz 25, 2009, 05:55:26 ÖS »

Hepimizin Ahmet hayranı olduğu nasılda belli oluyor. Bir yazan en az 10 gün kayboluyor. Ne kadar pasif hayranlarız yaaa. Sonra Ahmet'e kızıyoruz 10 senedir nerdesin diye. Biraz hareket arkadaşlar.
beyaz_melek
AhmetFan
**

Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Temmuz 31, 2009, 06:48:06 ÖS »

evet bencede ama en çok ben yazdım artık ahmet bıkıcak benden az kaldı :)))
beyaz_melek
AhmetFan
**

Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : Ağustos 05, 2009, 05:18:24 ÖS »

ARKADAŞLAR LÜTFEN AHMETİN AH CANIM VAH CANIM ESKİ KLİBİ OLAN VARSA BURAYA YAZSIN BULAMIYORUMMMMMMMMMM  :( :(
white_predator
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Ağustos 07, 2009, 11:37:33 ÖÖ »

Yazık ya kıza, kimsede yokmu gerçekten klip. Gerçi ne yalan söliyim ilk klibi izlediğimde ne biçim şarkı ya bu demiştim  ;D Demekki hemen karar vermemek gerekiyomuş eheheheee
SZANDOR
AhmetFan
**
Toplam İleti: 76

Kim yaktıysa, O söndürsün...

MSN Messenger - hetcobain@hotmail.com
« Yanıtla #12 : Ağustos 07, 2009, 02:00:05 ÖS »

Bence siteyi hazırlayan arkadaşların bunu dikkate almaları lazım sadece dayanamam klibini koymuşlar diğerleri yok. Ahmetin resmi fan sitesinden de klipleri izlenemiyorsa biz daha kime ne söyleyelim.

"İt's better to burn out than to fade away"
haberman
Administrator
AhmetFan
Toplam İleti: 55

« Yanıtla #13 : Ağustos 11, 2009, 03:21:31 ÖS »

İZMİR'Lİ ARKADAŞLAR İZMİR ALTINDA  TOPLANIP TANIŞALIM İLERLİYEN GÜNLERDE ÇEŞİTLİ ORGANİZAZYONLAR DÜZENLİYEBİLİRİZ...
SZANDOR
AhmetFan
**
Toplam İleti: 76

Kim yaktıysa, O söndürsün...

MSN Messenger - hetcobain@hotmail.com
« Yanıtla #14 : Ağustos 13, 2009, 09:09:32 ÖS »

Hepimizin Ahmet hayranı olduğu nasılda belli oluyor. Bir yazan en az 10 gün kayboluyor. Ne kadar pasif hayranlarız yaaa. Sonra Ahmet'e kızıyoruz 10 senedir nerdesin diye. Biraz hareket arkadaşlar.

Sana gerçekten katılmamak elde değil. topu topu 25 kişiyiz. ajdarın bile bizden daha fazla fanı vardır ayıp yaa. günde 50 kere açıyorum siteyi bi değişiklik bi ekşın var mı diye ama kardeşim ruh gibisiniz. biraz canlanın.

"İt's better to burn out than to fade away"
Sayfa: [1] 2 3 ... 5 Yazdır 
« önceki sonraki »

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 2.0 RC1-1 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!