evet çiğdemciğim olgunluk dönemi katiliyorum ve farkindayim fakat yinede olabilir..dün micahael jacksondan bahsetmiştim..bugün ölüm haberini aldim

(( evet onun gibiymişim demişti ahmet..fakat michael uzun yillardir ayni imajla kalmiştir ceket ayni şapka aynı çizgi..50 yaşina kadar...
ahmet neden eskisi gibi olmasin çokda yakişiyor az az değişikliklerle temelde o eski deri şapka ve kiyafetlerle olabilir..şapkayi ters taksın oda yeter.

))) böylede hoş ama..diğeri dahada büyüleyici ve hoştu..zihinlerde hep o hali var...
evet görşme firsatim oldu fakat..maalesef yüzyüze değil

(( msn.den görüştüm bi kaç kez fakat uzun bi süredir ulaşamiyorum..msnsi kırılmış bence..tuhaf linkler geliyor..

)
face.ten değiştirise yeni bi adres görürüsem sanada haber veririm..

)) inanamadim ilk önce
gerçekten senmisin dedikçe habire..ahmet sıkılmaya başladi

) saat başıda yazınca ben :DDD
öyle bir şansim oldu cam açamadik..sorun çikti msnde..kısmet olmadı.teline ulaştim bana RADİKAL TERÖRİST dedi

))) heryerde buluyorum ya ondan..fakat telini veremem bana nee

..süreklide arayamam artık..sıkımyım diye..teli kapadim hala omuydu diyodum arkdaşlarim boğacaklardi beni

) ama bana göre benim bildiğim sesi daha gevrek türkçesi az daha değişiktir..fakat telde gayet düzgündü... bide telde biraz asabiydi normaldeki gibi habire gülmüyordu :Dkötü bi zamanda aradim belkide
işte böle çiğdemciğim daha ona webcam de biriktirdiğim şeyleri göstermek isterdim..uzun uzun konuşmak ama kismet olmadi pek..onunda vakti olmadi..doğal olarak..
sağlik olsun yine gitmesin bizlerle olsun YETERRRR....