Hepimizin Ahmet hayranı olduğu nasılda belli oluyor. Bir yazan en az 10 gün kayboluyor. Ne kadar pasif hayranlarız yaaa. Sonra Ahmet'e kızıyoruz 10 senedir nerdesin diye. Biraz hareket arkadaşlar.
Arkadaşlar destik konusunda belki biraz pasif kalıyor olabiliriz fakat gözden kaçırdığımız bir konu var sanırım. Çiğdem arkadaşımızında belirttiği gibi siteye üye olan arkadaşların doğum tarihleri 78 - 81 arası. Yani ortalama 30'lu yaşlardayız ve şuanki sorumluluklarımız 15 sene önceki kadar rahat davranmamıza müsait olamıyor maalesef.
Yani şunu demek istiyorum buradaki herkes Ahmet'i ilk çıktığı günden beri takip eden ve geçen zaman zarfında hiç unutmayan insanlar, fakat şuan
15 - 18'li yaşlarını yaşayan gençlerin belkide hiçbiri Ahmet'i tanımıyor çünkü yaşları buna müsait değil. Bizde bu yaşlarda Ahmet'i tanıdak ve hala unutamadık, çünkü bunu kendisi yaptığı işle sonuna kadar hak etti.
Eğer Ahmet daha alt yaş grublarının da dikkatini çekerek bir istikrar yakalarsa, şuanda olması gereken yerde olacağına inanıyorum. İşte o zaman bu sitede hergün değişik haraketler görmüş oluruz diye düşünüyorum.
Fakat şunuda belirtmeden geçemiyeceğim; bizler 90'lı yıllarda çocuktuk, bu dünya hiçbir zaman 90'lı yılları yaşayamayacak. Şimdiki nesil bizim yaşadığımız çocukluk döneminden çok uzaktalar....