|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cigdem
AhmetFan

Toplam İleti: 19
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 21, 2009, 02:18:18 ÖS » |
|
Merhabalar güzel olmuş sorular bende merak ediyordum bu soruların cevabını. Bende bir Ahmet hayranıyım yaptığı müziğin iyi olduğunuda düşünüyorum. Ancak bizim kendimize sormamız gereken soru daha fazla ve cevap bekleyen. Bu genelde böyledir hayranlar sadece hayrandır. Ama o kişiyi ayakta tutacak bir şeyler gerekir. Ahmet beyin bahsetmiş olduğu dinleyicelrin neyi etrcih ettiği ve önemsediği konusunda haklı . Neyi tercih ediyoruz ve önemsiyoruz. Bu konuda yetersiz. Ben zannetmiyorum cd ile bir sanattçı kazansın. Ben kime söylesem AA ben çok dinliyordum çok güzeldi onun parçaları diyor. hiç kötü müzik hiç beğenmedim diyenini duymadım. herkes sorsun gerçektende öyle. Belli tarzda insanlar onu yakalamışlardır. Sorun şu madem o kadar herkes beğeniyorda takdir ediyorda içinde mi saklıyor bu duyguyu. Sorun bu. Bence çok iyi şarkılar ama sadece sunu söyleyebilirm yeterince ulaşmıyo bize . Ulaşıyor ama burda insanalrın başka başka saçma insanlara yer vermesi hep iyiler değersizleştirdi yada öyle gösterdi. esasında öyle değil. Benim istediğim herkesin suratına kötüde olsa her konuda bir tokat gelmesi. yoksa olacak bişi değil. hep aynı zavallılık devam edecek. kişisel hayatlarımızda bile böyle. Ahmet Çok iyi iyi müzik yapıyor. Çalışıyor. Kötü olan biziz hayranları öyle. Hayran hayran bakıyoruz sadece. Herşeye baktığımız gibi.  (((
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|