Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Şubat 06, 2012, 02:32:46 ÖS
Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt Ol
Haberler:

+  AHMET FAN CLUB
|-+  FAN CLUB
| |-+  Sohbet Alanı
| | |-+  Ahmet'in Cevap Vermesi Gereken Sorular
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: Ahmet'in Cevap Vermesi Gereken Sorular  (Okunma sayısı 1112 defa)
SZANDOR
AhmetFan
**
Toplam İleti: 76

Kim yaktıysa, O söndürsün...

MSN Messenger - hetcobain@hotmail.com
Profili Görüntüle E-Posta
« : Ağustos 15, 2009, 10:16:15 ÖS »

1) 1998-2009 11 yıl boyunca Ahmet neden bizlerle bağlantısını kopardı.

"İt's better to burn out than to fade away"
SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2009, 10:20:53 ÖS »

2) bu 11 yıl süresince Ahmet müzikle bağlantısını kopardı mı yoksa beste makinası dönüşünün muhteşem olması için hazırlık mı yaptı. 

SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2009, 10:22:05 ÖS »

3) Ahmet'in şöyle yapsaydım ya da böyle yapmasaydım herşey farklı olurdu tarzında pişmanlıkları var mıdır?
« Son Düzenleme: Ağustos 17, 2009, 10:06:51 ÖÖ Gönderen: SZANDOR » Kayıtlı

SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #3 : Ağustos 15, 2009, 10:23:06 ÖS »

Arkadaşlar benim cevabını merak ettiğim sorular bunlar. sizin de varsa bu tarz sorularınız bence sormanın tam zamanı.

AHMET
Administrator
AhmetFan
Toplam İleti: 8

Profili Görüntüle WWW E-Posta
« Yanıtla #4 : Ağustos 17, 2009, 12:34:58 ÖS »

MERHABA  BANA YÖNELTMİŞ OLDUGUN SORULAR YERİNDE VE MANTIKLI SENİN KONUMUNDA  BAZI  FANLARIMDAN BU SORU DİLE GETİRİLMİŞTİR SENDE BU SORUYU SORDUGUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM .
 BEN MÜZİK BAŞARILI MÜZİK KARİYERİMİ 1999 KENDİ KARARIMLA ADETE DONDURDUM YADA ASKIYA ALDIM  BU OLDUKÇA ZOR BİR KARARDI ÇÜNKÜ BU KARARIMIN HEM MADDİ BÜYÜK BİR BEDELİ OLUCAKTI HEMDE MANEVİ BUNUN FARKINDAYDIM VE BEN BU BEDELİ ÖDEMEYE HAZIRDIM. BİR NEDENİ YOK BİRDEN FAZLA NEDENİ VAR  BAŞLICA NEDENLERDEN BİRİ YAPTIGIM VE FARKINDA OLDUGUM İYİ MÜZİGİ PAZARLAYACAK  GÜVENDİGİM BİRİNİ BULAMAYIŞIMDI ÇÜNKÜ İYİ İŞLERİ SATMAK HERZAMAN HERYERDE ZORDUR VE SATAMADIGINIZDA SIRADANLAŞABİLİR VEYA DEGERSİZLEŞEBİLİR.
BURDA  TÜM GEREKÇELERİMİ SIRALAMAYACAGIM ALDIGIM BU KARARDAN PİŞMAN DEGİLİM ,OLMADIMDA HİÇ TÜRKİYEDE ÇOGUNLUGUN MÜZİK KONUSUNDA TALEBİ BELLİ  VE  SEÇİMLERİDE ÖYLE  BU GERÇEGİ BÜTÜNÜYLE KABUL ETMEK  AKKILLICA OLUR .
MÜZİGİ HİÇ BIRAKMADIM İSTESEMDE MÜMKÜN DEGİL ANCAK ONCA YIL ARADAN SONRA GELİŞEN BAZI YAŞANMIŞ OLAYLARLA MÜZİGİMİ VE BENİ BEGENEN İNSANLARA MAXI SİNGLE MI SUNDUM  VE ŞİMDİDE 4. ALBÜMÜM ÜZERİNDE ÇALIŞMAKTAYIM .
BELKİ SİZ DİNLEYENLERİNDE  ŞU SORUYU KENDİNİZE SORMANIZI İSTERDİM SORMADIYSANIZ BİZ NEYİ TERCİH EDİYOR ÖNEMSİYORUZ  VE BUNU GÖSTEREBİLİYORMUYUZ  HİS ETTİREBİLİYORMUYUZ DEGER VERDİGİMİZ İNSANLARA BENİM BU KONUDA ŞÜPHELERİM VAR YADA ben sizleri anlamak ve dogru algılamakta  yanlışlarımmı var diye düşünüyorum..BEN HERŞEYE RAGMEN MÜZİGİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEGİM  MÜZİGİME OLAN BEGENİ VE TALEB OLDUGU SÜRECE .
SEVGİLERİMLE
SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #5 : Ağustos 17, 2009, 06:36:17 ÖS »

Ne söylemek istediğini çok iyi anlıyorum. Piyasa müziği yapmak ile gerçek müzik yapmak arasında kalmak çok zordur diye düşünüyorum. Piyasa müziği yapıp sıradan biri olmandansa 11 yıl değil 21 yıl ortadan kaybolmanı ben tercih ederim diğer arkadaşlarda bunu isteyeceklerdir eminim. Seni değerlerinden ayıran birçok + var benim için bu nedenle özelsin. Ben bu soruları inan bütün iyi niyetimle sordum. sebebi her ne olursa olsun 11 yıl bizler için çok büyük bir kayıp biz seni bu kadar severken. Ama yine de önemli olan bundan sonrası. Dönüşün muhteşem olacak biz biliyoruz sen sadece olduğun gibi kal yeter. çalışmalarında başarılar dileriz. 

SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #6 : Ağustos 17, 2009, 06:45:03 ÖS »

Bu arada cevap yazma inceliğini gösterdiğiniz ve samimiyetininiz için ayrıca çok çok çok teşekkür ederim. Benim için büyük mutluluk bana hitaben birşeyler yazmış olmanız. En büyük düşüm birgün sizinle, sizin herhangi bir şarkınızı söylemek. Belki birgün neden olmasın...

cigdem
AhmetFan
*
Toplam İleti: 19

« Yanıtla #7 : Ağustos 21, 2009, 02:18:18 ÖS »

Merhabalar güzel olmuş sorular bende merak ediyordum bu soruların cevabını.
Bende bir Ahmet hayranıyım yaptığı müziğin iyi olduğunuda düşünüyorum. Ancak bizim kendimize sormamız gereken soru daha fazla ve cevap bekleyen.

Bu genelde böyledir hayranlar sadece hayrandır. Ama o kişiyi ayakta tutacak bir şeyler gerekir. Ahmet beyin bahsetmiş olduğu dinleyicelrin neyi etrcih ettiği ve önemsediği konusunda haklı . Neyi tercih ediyoruz ve önemsiyoruz. Bu konuda yetersiz. Ben zannetmiyorum cd ile bir sanattçı kazansın. Ben kime söylesem AA ben çok dinliyordum çok güzeldi onun parçaları diyor. hiç kötü müzik hiç beğenmedim diyenini duymadım. herkes sorsun gerçektende öyle. Belli tarzda insanlar onu yakalamışlardır.

Sorun şu madem o kadar herkes beğeniyorda takdir ediyorda içinde mi saklıyor bu duyguyu. Sorun bu.
Bence çok iyi şarkılar ama sadece sunu söyleyebilirm yeterince ulaşmıyo bize . Ulaşıyor ama burda insanalrın başka başka saçma insanlara yer vermesi hep iyiler değersizleştirdi yada öyle gösterdi. esasında öyle değil. Benim istediğim herkesin suratına kötüde olsa her konuda bir tokat gelmesi. yoksa olacak bişi değil. hep aynı zavallılık devam edecek. kişisel hayatlarımızda bile böyle.

Ahmet Çok iyi iyi müzik yapıyor. Çalışıyor. Kötü olan biziz hayranları öyle. Hayran hayran bakıyoruz sadece. Herşeye baktığımız gibi.
:((((
cigdem
AhmetFan
*
Toplam İleti: 19

« Yanıtla #8 : Ağustos 21, 2009, 02:21:23 ÖS »

hımmm düşük cümleler için özür... Çok ani sinirli yazdım. duygularımı tam ifade edemedim. Bir ara yazacağım...
bulent
AhmetFan
*
Toplam İleti: 6

Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Ağustos 22, 2009, 11:23:30 ÖÖ »

Çiğdemcim hakikatten çok düşük cümleler kurmuşsun ama ne demek istediğini anlıyoruz merak etme  ;D
SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #10 : Ağustos 23, 2009, 12:14:52 ÖÖ »

Bireysel olarak düşünürsek ben elimden gelen herşeyi yaptığımı düşünüyorum. Ahmet'in Türkiyenin talepleri ve seçimleri konusunda söylediklerine tamamen katılıyorum. Yani kitlelerin büyük bir kısmının "arabada beş evde on beş hoşuma giderse bedava"ve buna benzer sözleri içeren müzikleri ise birbirini tekrarlayan 5. sınıf belki de 25. sınıf şarkılara yöneldiği doğru ya da gözlerine sürme çekmiş,saçları jöleyle bütünleşmiş hafif yakışıklı, bir şarkı ile gündeme oturup daha sonra sansasyon kalmayınca silinip giden erkek poooooop şarkıcılarının peşinden gidildiği de yalan değil. Oralarını buralarını açan ve açtıkça daha da çok kendinden bahsettiren yaptığı müzik ise her zaman 2. planda olan ve insanlara seslerinden çok etlerini sunan bayan şarkıcılara bayıldığımız da doğru. Ama bu bizleri yaptığımız işten alıkoymamalı diye düşünüyorum. Ahmet'i seven ve dinleyen bir tek kişi bile olsa bunu dikkate almalıdır. 
« Son Düzenleme: Ağustos 23, 2009, 02:34:39 ÖS Gönderen: SZANDOR » Kayıtlı

SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #11 : Ağustos 23, 2009, 12:35:54 ÖÖ »

hımmm düşük cümleler için özür... Çok ani sinirli yazdım. duygularımı tam ifade edemedim. Bir ara yazacağım...
Çiğdem yaptığın yorumlar için teşekkürler ancak neye sinirlendiğini anlamadım, umarım bana sinirlenmemişsindir. çünkü amacım kimseyi gıcık etmek ya da sinirlendirmek değildi.

egemoni
AhmetFan
*
Toplam İleti: 8

Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Eylül 02, 2009, 12:12:28 ÖÖ »

Sorum var :) ??? ah canım vahcanım albümünde kullandığın   klavyenin markası ve modeli neydi belirtirsen süper olacak
mehmeterdogan
AhmetFan
*
Toplam İleti: 3

Profili Görüntüle WWW E-Posta
« Yanıtla #13 : Ekim 01, 2009, 12:48:52 ÖÖ »

Bir soruda benden.....

AH CANIM VAH CANIM ( ALBUMÜNDEKİ)

duygularını, hislerini anlatırsan sevinirim..

benim için bu sorunun cevabı çok önemli..

Mehmet Erdoğan ( ANKARA )
beyaz_melek
AhmetFan
**
Toplam İleti: 73

pozitif düşüncede kazanır :)

Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : Ekim 03, 2009, 03:42:00 ÖS »

SZANDOR arkadşım bana msn. adresini vermen mümkünmü
Sayfa: [1] 2 Yazdır 
« önceki sonraki »

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 2.0 RC1-1 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!