|
|
|
|
alperozdil
AhmetFan

Toplam İleti: 4
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 23, 2010, 04:59:35 ÖS » |
|
MERHABA BANA YÖNELTMİŞ OLDUGUN SORULAR YERİNDE VE MANTIKLI SENİN KONUMUNDA BAZI FANLARIMDAN BU SORU DİLE GETİRİLMİŞTİR SENDE BU SORUYU SORDUGUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM . BEN MÜZİK BAŞARILI MÜZİK KARİYERİMİ 1999 KENDİ KARARIMLA ADETE DONDURDUM YADA ASKIYA ALDIM BU OLDUKÇA ZOR BİR KARARDI ÇÜNKÜ BU KARARIMIN HEM MADDİ BÜYÜK BİR BEDELİ OLUCAKTI HEMDE MANEVİ BUNUN FARKINDAYDIM VE BEN BU BEDELİ ÖDEMEYE HAZIRDIM. BİR NEDENİ YOK BİRDEN FAZLA NEDENİ VAR BAŞLICA NEDENLERDEN BİRİ YAPTIGIM VE FARKINDA OLDUGUM İYİ MÜZİGİ PAZARLAYACAK GÜVENDİGİM BİRİNİ BULAMAYIŞIMDI ÇÜNKÜ İYİ İŞLERİ SATMAK HERZAMAN HERYERDE ZORDUR VE SATAMADIGINIZDA SIRADANLAŞABİLİR VEYA DEGERSİZLEŞEBİLİR. BURDA TÜM GEREKÇELERİMİ SIRALAMAYACAGIM ALDIGIM BU KARARDAN PİŞMAN DEGİLİM ,OLMADIMDA HİÇ TÜRKİYEDE ÇOGUNLUGUN MÜZİK KONUSUNDA TALEBİ BELLİ VE SEÇİMLERİDE ÖYLE BU GERÇEGİ BÜTÜNÜYLE KABUL ETMEK AKKILLICA OLUR . MÜZİGİ HİÇ BIRAKMADIM İSTESEMDE MÜMKÜN DEGİL ANCAK ONCA YIL ARADAN SONRA GELİŞEN BAZI YAŞANMIŞ OLAYLARLA MÜZİGİMİ VE BENİ BEGENEN İNSANLARA MAXI SİNGLE MI SUNDUM VE ŞİMDİDE 4. ALBÜMÜM ÜZERİNDE ÇALIŞMAKTAYIM . BELKİ SİZ DİNLEYENLERİNDE ŞU SORUYU KENDİNİZE SORMANIZI İSTERDİM SORMADIYSANIZ BİZ NEYİ TERCİH EDİYOR ÖNEMSİYORUZ VE BUNU GÖSTEREBİLİYORMUYUZ HİS ETTİREBİLİYORMUYUZ DEGER VERDİGİMİZ İNSANLARA BENİM BU KONUDA ŞÜPHELERİM VAR YADA ben sizleri anlamak ve dogru algılamakta yanlışlarımmı var diye düşünüyorum..BEN HERŞEYE RAGMEN MÜZİGİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEGİM MÜZİGİME OLAN BEGENİ VE TALEB OLDUGU SÜRECE . SEVGİLERİMLE
Ahmet abi , zaten sen bunu daha ilk parçanda söylemiştin "Biliyoruz maddiyat görüyoruz başını almış" Seni bir kez daha bu kararında tebrik ediyorum Ahmet abi , diğerleri gibi para uğruna sanatını bozmayı seçmedin. Belki zorluk yaşadın , tek mesleğin buydu ve sen bunu para için icra ettiğinde sanatının bozulması mümkündü fakat zor bir karar verdin sanatını bozmamak adına. Ben senin yerinde olsam Türkiye'ye küser belkide müziği bile bırakabilirdim. Ama senin de suçun var Ahmet abi neden bu kadar muhteşem bir müzik yapıyorsun  Türkiye ne anlasın seni, sen 10 gömlek üstünsün . Ne yazık ya böyle bir dehaya hakettiğinin verilmemesi. Zaten iyi sanatçılar hep iş işten geçtikten sonra değeri bilinir malesef. Sana desteğimiz hep tam , ne gerekiyorsa yapacağız fanların olarak. Sevgiler.
|
|
|
|
|
|
işlemeyen, paslanır !
|
|
|
|
|