Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Şubat 06, 2012, 02:41:43 ÖS
Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt Ol
Haberler:

+  AHMET FAN CLUB
|-+  FAN CLUB
| |-+  Sohbet Alanı
| | |-+  Ahmet'in Cevap Vermesi Gereken Sorular
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: Ahmet'in Cevap Vermesi Gereken Sorular  (Okunma sayısı 1113 defa)
SZANDOR
AhmetFan
**
Toplam İleti: 76

Kim yaktıysa, O söndürsün...

MSN Messenger - hetcobain@hotmail.com
Profili Görüntüle E-Posta
« Yanıtla #15 : Ekim 03, 2009, 04:04:30 ÖS »

beyaz_melek; bilgilerimde var. fan listesinden bakabilirsin. 

"İt's better to burn out than to fade away"
detmold
AhmetFan
**
Toplam İleti: 68

« Yanıtla #16 : Şubat 19, 2010, 07:25:32 ÖS »

merhaba arkadaşlar. merhaba AHMET ABİ...  benim de bazı sorularım burada açığa kavuştu fakat anlayamadığım bir nokta var: Ahmet Abi birazda hayranlarının ilgisizliklerinden yakınmış zannedersem. bir AH CANIM AHMET hayranı olarak ne yapmamız gerekiyor. mesela ben 3 albümünüde aldım. facebook'ta da desteklediğimi gösterdim ve bir çok yerde yorumlarım var. yani başka ne yapılabilir bilmiyorum ki...bunu eleştirmek için değil sırf meraktan soruyorum. cevap verirseniz sevinirim...
alperozdil
AhmetFan
*
Toplam İleti: 4

Profili Görüntüle WWW
« Yanıtla #17 : Şubat 23, 2010, 04:59:35 ÖS »

MERHABA  BANA YÖNELTMİŞ OLDUGUN SORULAR YERİNDE VE MANTIKLI SENİN KONUMUNDA  BAZI  FANLARIMDAN BU SORU DİLE GETİRİLMİŞTİR SENDE BU SORUYU SORDUGUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM .
 BEN MÜZİK BAŞARILI MÜZİK KARİYERİMİ 1999 KENDİ KARARIMLA ADETE DONDURDUM YADA ASKIYA ALDIM  BU OLDUKÇA ZOR BİR KARARDI ÇÜNKÜ BU KARARIMIN HEM MADDİ BÜYÜK BİR BEDELİ OLUCAKTI HEMDE MANEVİ BUNUN FARKINDAYDIM VE BEN BU BEDELİ ÖDEMEYE HAZIRDIM. BİR NEDENİ YOK BİRDEN FAZLA NEDENİ VAR  BAŞLICA NEDENLERDEN BİRİ YAPTIGIM VE FARKINDA OLDUGUM İYİ MÜZİGİ PAZARLAYACAK  GÜVENDİGİM BİRİNİ BULAMAYIŞIMDI ÇÜNKÜ İYİ İŞLERİ SATMAK HERZAMAN HERYERDE ZORDUR VE SATAMADIGINIZDA SIRADANLAŞABİLİR VEYA DEGERSİZLEŞEBİLİR.
BURDA  TÜM GEREKÇELERİMİ SIRALAMAYACAGIM ALDIGIM BU KARARDAN PİŞMAN DEGİLİM ,OLMADIMDA HİÇ TÜRKİYEDE ÇOGUNLUGUN MÜZİK KONUSUNDA TALEBİ BELLİ  VE  SEÇİMLERİDE ÖYLE  BU GERÇEGİ BÜTÜNÜYLE KABUL ETMEK  AKKILLICA OLUR .
MÜZİGİ HİÇ BIRAKMADIM İSTESEMDE MÜMKÜN DEGİL ANCAK ONCA YIL ARADAN SONRA GELİŞEN BAZI YAŞANMIŞ OLAYLARLA MÜZİGİMİ VE BENİ BEGENEN İNSANLARA MAXI SİNGLE MI SUNDUM  VE ŞİMDİDE 4. ALBÜMÜM ÜZERİNDE ÇALIŞMAKTAYIM .
BELKİ SİZ DİNLEYENLERİNDE  ŞU SORUYU KENDİNİZE SORMANIZI İSTERDİM SORMADIYSANIZ BİZ NEYİ TERCİH EDİYOR ÖNEMSİYORUZ  VE BUNU GÖSTEREBİLİYORMUYUZ  HİS ETTİREBİLİYORMUYUZ DEGER VERDİGİMİZ İNSANLARA BENİM BU KONUDA ŞÜPHELERİM VAR YADA ben sizleri anlamak ve dogru algılamakta  yanlışlarımmı var diye düşünüyorum..BEN HERŞEYE RAGMEN MÜZİGİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEGİM  MÜZİGİME OLAN BEGENİ VE TALEB OLDUGU SÜRECE .
SEVGİLERİMLE

Ahmet abi , zaten sen bunu daha ilk parçanda söylemiştin

"Biliyoruz maddiyat görüyoruz başını almış"

Seni bir kez daha bu kararında tebrik ediyorum Ahmet abi , diğerleri gibi para uğruna sanatını bozmayı seçmedin. Belki zorluk yaşadın , tek mesleğin buydu ve sen bunu para için icra ettiğinde sanatının bozulması mümkündü fakat zor bir karar verdin sanatını bozmamak adına.

Ben senin yerinde olsam Türkiye'ye küser belkide müziği bile bırakabilirdim. Ama senin de suçun var Ahmet abi neden bu kadar muhteşem bir müzik yapıyorsun :) Türkiye ne anlasın seni, sen 10 gömlek üstünsün . Ne yazık ya böyle bir dehaya hakettiğinin verilmemesi.

Zaten iyi sanatçılar hep iş işten geçtikten sonra değeri bilinir malesef. Sana desteğimiz hep tam , ne gerekiyorsa yapacağız fanların olarak.

Sevgiler.

işlemeyen, paslanır !
detmold
AhmetFan
**
Toplam İleti: 68

« Yanıtla #18 : Şubat 26, 2010, 12:42:02 ÖÖ »

alper kardeşim, yorumlarını baştan sona katılıyorum. yalnız cümlenin içinde benim daha önceki yorumumda sormayı düşündüğüm fakat sormayı unuttuğum bir şey var. orada '' Belki zorluk yaşadın , tek mesleğin buydu ve sen bunu para için icra ettiğinde sanatının bozulması mümkündü fakat zor bir karar verdin sanatını bozmamak adına. '' yorumun var. bende bunu merak ediyorum. bu zamana kadar Ahmet Abi neyle geçinmiş acaba. müzikten vazgeçemem diyor. demek ki yine müzikle ilgili birşeyler yapmış...
orcunuzkurt
AhmetFan
*
Toplam İleti: 1

Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : Mayıs 04, 2010, 12:43:30 ÖS »

Ahmet, ilk çıktıgın günden beri bi kaç arkadaşla beraber hayranın olarak albümlerini 7/24 dinliyorduk. 2. albüm 3. albüm derken, hepsini büyük hayranlıkla aldım ve ezberledim desem de yeridir. Hatta bi ara Titreyen göl de robinson clubda çalıştıgını duydum ama gittigimde yoktun!! Sana çok ulaşmak istedik ama 8 sene hiç bi şekilde izini bulamadık desek yeridir. Seninle birlikte mansur ark ve ragga oktay ı da severek dinleyenlerdenim. en favori şarkım demek istemiyorum hepsinin inan ayrı bir yeri var ama asık albümündeki yok şarkısı sonradan favorilerim arasına girdi. ilk albüm kuşkusuz mehtap altında :) Şimdi sana olan sorum şu..Bu son albüm çıktı ve bekledigin rakamlarda satmadı varsayalım ne yapacaksın ? yeniden kaybolma gibi bi düşüncen varmı ? en azından tv lerde boy gostererek gündemde kalmanı isterim. her ne kadar kötü bü fikir gibi gözüksede artık günümüzde başka çare kalmadı diye düşünüyorum..Albümünü büyük bir heyecanla bekliyoruz. Adana dan sevgiler...
SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #20 : Mayıs 04, 2010, 04:18:27 ÖS »

Sorulacak soruların geneli albüme dair olacaktır -ki benim de öyle.

Albüm tamamen Made by Ahmet mi? yoksa söz, müzik konusunda destek alındı mı? 

Duygusal Ahmet mi, Çılgın Ahmet mi ağır bastı?

Son gördüğümüzün dışında bir imajla mı karşımıza çıkacak, yoksa böyle iyi oldu aynen devam mı denildi?

Daha son albüm çıkmadan diğerinin derdine düşmek gibi olacak ama; bir sonraki albüm için yine 12 yıl beklemek zorunda kalacak mıyız? ya da daha da kötüsü bu son albüm mü olacak? ya da bu kararı vermek için bir ölçüm mü yapılacak? Şimdiden teşekkür ederim.

beyaz_melek
AhmetFan
**
Toplam İleti: 73

pozitif düşüncede kazanır :)

Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : Mayıs 04, 2010, 05:20:33 ÖS »

bende szandorun sorularını beğendim bana sorarsan gerçi bana sormadın ahmete sordun ama:))

bence bu albüm belirleyici olucak her anlamda herşeyi...

ve duygusal ahmetmi çılgın ahmetmi sorusunun cvbını bende merak ediyorum
bence ahmet duygusallığı bile çılgınca yaşadağı ve yansıttığı için ikiside olucak gibime geliyo 

by ahmet sorunun cvbını ise albüm çıkınca alırsın 
bence müzikal destek aldığına inanıyorum çünkü müzik -sanat dostu çok ahmetin... ve seçkin insanların etrafında onu saracaklarını düşünüyorum

ama öz.de bi AHMET albümü AHMET ruhu olsun isterim ben...
beyaz_melek
AhmetFan
**

Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : Mayıs 04, 2010, 05:22:32 ÖS »

YENİ ALBÜMDE EN ÇOK MERAK ETTİĞİM ŞEY ŞUDUR

BU ALBÜM 'AŞK' AĞIRLIKLIMI 'FELSEFİK' Mİ ???

YOKSA KARMA MI...?

1.ALBÜM TADI VARMI DAHA ÜSTÜN BİŞEY GELİCEK TAHMİN EDEBİLİYORUM..AMA SEN ANLADIN AHMETCİM SORUMU..EMİNİM...
haberman
Administrator
AhmetFan
Toplam İleti: 55

« Yanıtla #23 : Mayıs 04, 2010, 05:25:16 ÖS »

sorularınız en kısa süre içinde cvplanıcaktır teşkler...
haberman
Administrator
AhmetFan

« Yanıtla #24 : Mayıs 04, 2010, 07:17:13 ÖS »

evet ahmet'in veridigi cvplar....
SZANDOR:  MADE BY AHMET SONGS-HEPSİNDEN BİRAZ OLABİLİR ALBÜMÜM ALMANIZ LAZIM
AYNEN DEVAM TARZ KARAKTERLE İLGİLİDİR ANLIK DEGİŞMEZ
HAKLI VE GERÇEKÇİ BİR SORU TEŞEKKÜR EDERİM  BİR SONRAKİ ÇALIŞMAM 1 YIL İÇİNDE  ÇIKICAK SANA ÖZEL SÖZÜM OLSUN ÇIKMAZSADA SANA ÖZEL KAYIT YAPAR SENLE O PROJEYİ BUŞUŞTURURUM GELİP ELİMDEN ALMAN ŞARTIYLA.

haberman
Administrator
AhmetFan

« Yanıtla #25 : Mayıs 04, 2010, 07:18:02 ÖS »

ahmetin verdigi cvp
orcunuzkurt:

SENİ ANLIYORUM SAHİP OLDUGUM ŞEY BUDUR VE PAYLAŞICAM KEYFİNİ ÇIAKRIN BEN NEKADAR YAŞARIM BİLMEM AMA HAYATTAYSAM MÜZİK YAPIYORUM DEMEKTİR BUL VE ALBÜMÜ AL BENİ SEVGİYLE AN GERİSİ BOŞ KARDEŞİM
SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #26 : Mayıs 04, 2010, 11:47:43 ÖS »

Cevaplar için teşekkürler... çok mutlu oldum...

Bana özel bi çalışma fikri kafama yattı, hoşuma da gitti. hele bunu senin elinden almak mükemmel bişey olurdu.
Albümü illaki alacağım, hem de birkaç tane alacağım emin olabilirsin. merakla bekliyorum. müziğinle ilgili merak ettiğim çok şey var. ama haklısın nasıl olsa dinleyince anlayabilecek ve yorumlayabileceğiz. o yüzden kastırmanın bi anlamı yok. Yine de aklımda bir soru var. Hiç sert yapmayı düşündün mü? Rock tarzı bişeyler denemek istemez miydin?   

beyaz_melek
AhmetFan
**

Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : Mayıs 05, 2010, 09:22:30 ÖÖ »

ayyyyyyyyy yokk rock yapmasın ahmetüm:))

bende metal rock dinlerim kulağım var ama ne biliyim:)..

belkide AHMETE HERŞEY YAKIŞIR bağlamında güzel durabilir.. ;)
beyaz_melek
AhmetFan
**

Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : Mayıs 05, 2010, 09:25:30 ÖÖ »

NOLUYO BURDA KISKANDIM :)) :D
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 2.0 RC1-1 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!