Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Şubat 06, 2012, 02:26:45 ÖS
Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt Ol
Haberler:

+  AHMET FAN CLUB
|-+  FAN CLUB
| |-+  Sohbet Alanı
| | |-+  Metropol albümünü nasıl buldunuz
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 4 Yazdır
Gönderen Konu: Metropol albümünü nasıl buldunuz  (Okunma sayısı 951 defa)
detmold
AhmetFan
**
Toplam İleti: 68

Profili Görüntüle E-Posta
« : Haziran 19, 2010, 07:54:25 ÖS »

hadi bakalım...
detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #1 : Haziran 19, 2010, 07:55:28 ÖS »

ayrıca en çok hangi parçayı veya parçaları beğendiniz ???
SZANDOR
AhmetFan
**
Toplam İleti: 76

Kim yaktıysa, O söndürsün...

MSN Messenger - hetcobain@hotmail.com
« Yanıtla #2 : Haziran 20, 2010, 04:10:21 ÖS »

Çok kararsızım....  :-\

"İt's better to burn out than to fade away"
detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #3 : Haziran 21, 2010, 04:59:03 ÖS »

hangi konuda ? albümün ii ya da kötü olması konusunda mı, yoksa en ii parçanın hangisi olduğuna mı kararsızsın ?
SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #4 : Haziran 21, 2010, 05:12:00 ÖS »

Albüm konusunda....

detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #5 : Haziran 21, 2010, 06:43:53 ÖS »

beğendiğim parçalar var ama açıkcası bende biraz hayal kırıklığına uğradım...
SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #6 : Haziran 21, 2010, 08:59:35 ÖS »

Söylenecek çok şey var ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum... Ahmet'in istediği gibi bir albüm olduysa ki benim  beklentim çok farklıydı, napalım başarılarının devamını dileriz.

Martı Firarda
Global Moderator
AhmetFan
Toplam İleti: 8

MSN Messenger - abus.27@hotmail.com
« Yanıtla #7 : Haziran 21, 2010, 09:09:35 ÖS »

Hayal kırıklığımı? asla tam beklediğim gibi :) Parçalara gelince bende kararsızım :)

Gemilere Adres Oldu Liman Ben Hala Martılara Hayran
detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #8 : Haziran 22, 2010, 01:10:36 ÖS »

benim hayal kırıklığından kastım albümü beğenmemem değil.albüm güzel. sadece çok daha ii bekliyordum. parçalara gelince efsane parça öyle bir his bu bence en iisi.ondan sonra buruk veda'da çok güzel. git durma, çok değiştin, 7 öğüt ve bir umut'u da beğendim. öyle muhteşem değil belki ama güzel parçalar. metropol, pes doğrusu ve bir melodi gibiyi beğenmedim açıkcası. zannedersem git durma parçasının klibi çekilmiş. 2. klip buruk veda olursa ben şahsen tutulur diyorum...
SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #9 : Haziran 22, 2010, 10:14:53 ÖS »

Play mod "REPEAT ONE", "ÇOK DEĞİŞTİN" dinlemeye devam...

SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #10 : Haziran 22, 2010, 10:55:58 ÖS »

DETMOLD düşüncelerinin büyük kısmına ve hatta tamamına yakın kısmına katıldığımı söyleyebilirm. Burada büyük müzik otoritesi kesilip ahkam kesmek, şöyle olsaydı, böyle olsaydı demek, burun kıvırmak, yere çalmak, moral bozmak falan değil amacımız bilinmeli. Sadece özlem duyduğum ile elde ettiğim arasındaki farktan kaynaklanıyor bu şaşkınlık. Ahmet'i, O'nu dinlemeyi çok seviyorum. bu hiç değişmeyecek. Üzerinde "Ah Canım Ahmet" yazsın boş CD'yi bile alırım. Bu albüm alınmaya ve dinlenmeye değer hiç şüphe yok. Ama şunuda kabul etmek lazım albümde o eski Ahmet şarkılarının tadını veren fazla şarkı da yok.

detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #11 : Haziran 23, 2010, 12:22:02 ÖS »

evet bende aynen katılıyorum sana szandor. iğrenç bir albüm olduğunu bilsem bile yine de Ah Canım Ahmet'in albümünü alırım. tabii ki belki beklentimizin biraz altında oldu. yalnız şöyle bir durumuda göz ardı edemeyiz: yaşını bilmiyorum ama biz aşapı yukarı aynı dönemin çocuklarıyız. bizim dönemdekilerin birazda o 90'lı yıllara özlem hakim. o yüzden o dönemdeki sıradan olaylar bile bize çok tatlı geliyor. ah eski günler falan diyoruz. o yüzden Ahmet'in o dönemdeki albümlerinde bize çok güzel gelmesinin birazda onunda etkisi var bence. tabii ki ilk 2 albümün tadını vermiyor. zaten bu albümdeki öyle bir his bu parçasıyla diğer parçaları karşılaştırdığında kalite farkı ortaya çıkıyor. ama bence Aşık albümünden kat kat daha ii bu albüm. ayrıca günümüzün pop müziği maalesef yerlerde sürünüyor, bilmiyorum sen ne düşünüyorsun ama rezalet. bu albüm bile bence onların yanında şaheser kalıyor ki bu da Ahmet'in kalitesini yeterince ortaya koyuyor. o yüzden nasıl albüm çıkarırsa çıkarsın bir daha kaybolmaması gerekir bence ....
beyaz_melek
AhmetFan
**
Toplam İleti: 73

pozitif düşüncede kazanır :)

Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Haziran 23, 2010, 01:08:26 ÖS »

bir umutu dinleyince hemen 2.klip bu dedim.. belki hareketli şarkı seçti ahmet 2.klip için ama BİR UMUT.a muhakak bi klip lütfennnnnnnnnnnnnnn

HEPSİ AHMETE OLAN HASRETİM İÇİN ÇOK İYİ GELDİ HEP...AMA en beğendiğim albümü AH CANIM VAH CANIM DI...

ÖYLE BİR HİS ÇOK GÜZEL AMA DAHA GÜZELİ, GEL DİYORUM dur...
beyaz_melek
AhmetFan
**
Toplam İleti: 73

pozitif düşüncede kazanır :)

Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : Haziran 23, 2010, 01:08:53 ÖS »

Sevgili Ahmet, Her şarkın ayrı ayrı dönemlerinde ayrı ayrı duygularla yazılmış oluşturulmuş şarkılar bunu hissettim..hepsini senin gibi hissederek ve kendimden bişeyler bularak dinlemeye çalıştım çünkü ilk albümün SEN dolu bir albümdü 2-3.albümünde 1.albümünden biraz uzaklaşmaya doğru gidiyodun fakat bu albümde İlk Ahmeti bulmaya doğru giden bi yolun başlangıcı gibi geldi bana...Artı Yeni soundlar modern sesler,vokeller ayrı bir hava katmış şarkılarına buda güzel,işyerinde bazen sesini kısarak dinlediğimde sanki yabancı bir müzik çalıyormuş gibi hissettim ...Hep çağın ilersinde bi albüm yapıyorsun zoru yapıyorsun,daha üstün şeyler sunmak istiyosun bizlere bu çok güzel fakat sen ilk albümünle bile çağın ilerisindeydin..Yerinde say demiyorum ama lütfen 1.albümdeki çılgın dımtısları kalın baslı olan müziklerden,gümm!!diye başlayıp Gümm diye biten biten müziklerden uzaklaşma : ) Slowları akıp giden insanı ayağa kalkıp alkışlatan...tüm bunlar bu albümünde var fakat az...BİR UMUT adlı şarkın gel diyorum gibiydi..bu şarkınla 1.albümdeki ahmet gibi olmaya başlayışında BİR UMUT doğdu içime
detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #14 : Haziran 23, 2010, 02:23:30 ÖS »

evet bencede ''bir umut'' ilk 2 albüme en yakın parça. ama benim en çok öyle bir hisi saymazsak buruk veda oldu. klip olarakta bence bu parça ses getirir...
Sayfa: [1] 2 3 4 Yazdır 
« önceki sonraki »

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 2.0 RC1-1 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!