Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Şubat 06, 2012, 02:46:53 ÖS
Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt Ol
Haberler:

+  AHMET FAN CLUB
|-+  FAN CLUB
| |-+  Sohbet Alanı
| | |-+  Metropol albümünü nasıl buldunuz
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] 4 Yazdır
Gönderen Konu: Metropol albümünü nasıl buldunuz  (Okunma sayısı 954 defa)
detmold
AhmetFan
**
Toplam İleti: 68

Profili Görüntüle E-Posta
« Yanıtla #30 : Temmuz 29, 2010, 11:45:47 ÖÖ »

albümün piyasaya çıkışı için 20 Nisan denmişti fakat 17 Haziran'da çıktı. klip için ise 15 Temmuz denmişti. şimdi klibi, albümün çıkış tarihiyle oranlarsak klip 12 Eylül'de yayına girecek ... :D
beyaz_melek
AhmetFan
**
Toplam İleti: 73

pozitif düşüncede kazanır :)

Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : Ağustos 21, 2010, 09:45:32 ÖÖ »

Ahmet Akkaya Real BİR ÖNCEKİ AHMET AKKAYA İSİMLİ SAYFASI HEKLENMİŞTİR BİLGİNİZE BU SAYFA DEVAMI NİTELİGİNİ TAŞIMAKTADIR
SZANDOR
AhmetFan
**
Toplam İleti: 76

Kim yaktıysa, O söndürsün...

MSN Messenger - hetcobain@hotmail.com
« Yanıtla #32 : Ağustos 23, 2010, 11:42:18 ÖÖ »

Ahmet Akkaya Real BİR ÖNCEKİ AHMET AKKAYA İSİMLİ SAYFASI HEKLENMİŞTİR BİLGİNİZE BU SAYFA DEVAMI NİTELİGİNİ TAŞIMAKTADIR
Ne söylemek istediğini hiç anlamadım. Biraz daha açabilir misin?

"İt's better to burn out than to fade away"
detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #33 : Eylül 13, 2010, 08:27:56 ÖS »

artık, aşağı yukarı ayda bir yorum yapılıyor. şaka maka site unutuldu herhalde.  :(
SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #34 : Eylül 14, 2010, 08:36:00 ÖS »

Kanka; sürekli takip ediyorum, bir değişiklik olmayınca ne yazalım ne söyleyelim? Bir konu aç da bari ikimiz paylaşalım fikirlerimizi...

detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #35 : Eylül 16, 2010, 10:59:17 ÖS »

valla kardeş, kendimi suçlu gibi hissetmeye başladım. ben buraya üye olmadan önce  şakır şakır muhabbet vardı. ben geldikten sonra önce hız kesildi, ardından yavaş yavaş olmak üzere muhabbet tamamen bitti. uğursuz geldim herhalde siteye...  :-/
detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #36 : Eylül 24, 2010, 11:09:03 ÖS »

aklıma birşey geldi benim. bilmiyorum sen ne düşünürsün ? Ahmet eurovision'a katılsa nasıl olur ??? biraz önce - artık nereden aklıma geldiyse - eurovision'da bir nostalji yaptım. kimler gelmiş kimler geçmiş eurovision'da kısa kısa videoları izledim. aklıma da Ahmet'in katılması geldi. sen ne dersin ??? valla birincilik yakışır Ahmet  Abime... acayip karizma yapar  ;-)
detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #37 : Eylül 24, 2010, 11:13:43 ÖS »

dans yeteneğini de kullanması lazım tabii ...  ;)
SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #38 : Eylül 24, 2010, 11:28:44 ÖS »

Olabilir. İngilizce söylerse daha da iyi olur. İngilizce demişken albüme ingilizce bir parça alsaydı fena olmazdı diye düşündüm bende şimdi.   

detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #39 : Eylül 25, 2010, 12:09:13 ÖÖ »

inşaallah bir daha ki albüme koyar ingilizce. bencede çok ii olur. gırtlak müsait. ama bu eurovision olayı aklıma yattı benim. kendini daha ii kanıtlaması için çok ii bir fırsat bence...
detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #40 : Ekim 24, 2010, 11:37:18 ÖÖ »

Szandor, eurovision muhabbeti açalım dedik. e haliyle 2 kişi olduğumuz için konu hemen kapandı. başkaları da zahmet edip girmiş olsaydı konu bu kadar çabuk kapanmazdı. hatta konu konuyu açarak uzar giderdi. 2 kişiyle anca bu kadar oluyor. şimdi böyle bir siteye, Ah Canım Ahmet dışında ve alakasız konulara girmekte istemiyorum. ama bu gidişle ülke ekonomisi'nden tut futbola kadar her muhabbete gireceğiz galiba... :-)
SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #41 : Ekim 25, 2010, 11:48:56 ÖS »

Neden böyle oldu hiç anlamadım. Ahmet yine sustu.

detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #42 : Ekim 26, 2010, 07:48:28 ÖS »

valla kardeş, böyle olmasını ben milletin tatmin olmasına bağlıyorum açıkcası. bu zamana kadar muhabbet herkesin Ahmet'in ortaya çıkmasını istemesi ve albüm beklentisiyle alakalıydı. ve yıllardır ortalıklarda olmamasının ve sonrada ortaya çıkmasının vermiş olduğu heyecanda sebeplerden biri bence. şimdi o heyecanlar ve özlemler bitti. milletin de bu siteyle işi bitti. bilmiyorum hak verir misin bana ama ben şahsen böyle tahmin ediyorum. inşaallah ta yanılabilirim. Ahmet'in susması da acaba albüm satışlarındaki hayal kırıklığı olabilir mi acaba ???
SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #43 : Ekim 26, 2010, 09:26:47 ÖS »

Albüm çıkalı 6 ay oldu henüz ortada klip bile yok. Çogu albüm piyasaya çıkmadan çıkış parçasının klibi dönüyor müzik kanallarında. Daha önce yapılan hatalar yine yapılıyor. Bi kere daha web sitesi güncellenmemiş, Elinde kaliteli bişey var ama bunu iyi tanıtamazsan herkese kabul ettiremezsin. Bunlar tabi benim düşüncelerim. Site ile ilgili olarak da; ben takip ediyorum bu bana yetiyor. Bir çok fan fece....dan takip ediyor bunu da unutmamak lazım. Albüm konusunda da hep söylüyorum repeat one "Çok Değiştin" dinlemeye devam, çünkü eski Ahmet'i bu albümde bulduğum tek şarkı.   

detmold
AhmetFan
**

« Yanıtla #44 : Ekim 26, 2010, 11:32:58 ÖS »

dediklerine katılıyorum. yeterince tanıtım yok maalesef. sadece biz eski hayranlar sıcağı sıcağına takip ettik ve ediyoruz gelişmeleri ama albüm çıktı, yeni neslin haberi yok.  :/  burada bir anormallik var. ayrıca fanların face'den takip ettiğini söylüyorsun. merak etme face'i bende takip ediyorum ve oranında buradan pek farkı yok neredeyse. onu da belirteyim ayrıca. tabii başka bir sayfası daha varsa orasını bilemicem artık. gerçi Beyaz Melek birşeyler söylemeye çalıştı ama senin gibi bende onun ne demek istediğini anlamadım. neyse yaa. böyle 2 kişi takılır gideriz ne yapalım. yine sık sık girmeye devam edicem. bakarsın bir gelişme olur. belli mi olur... albüme gelince, beğendiğimi belirtmiştim ama buna rağmen eski Ahmet'i arattığını da belirteyim ...
Sayfa: 1 2 [3] 4 Yazdır 
« önceki sonraki »

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 2.0 RC1-1 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!