Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Şubat 06, 2012, 02:23:58 ÖS
Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt Ol
Haberler:

+  AHMET FAN CLUB
|-+  İLETİŞİM
| |-+  Ahmet' e Ulaşın
| | |-+  MERHABALAR SEVGİLİ AHMET
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: MERHABALAR SEVGİLİ AHMET  (Okunma sayısı 115 defa)
leopicangelo
AhmetFan
*
Toplam İleti: 1

MSN Messenger - ferhatgedik@msn.com
Profili Görüntüle WWW E-Posta
« : Ağustos 21, 2010, 04:21:31 ÖS »

BÜTÜN ALBÜMLERİNİ DİNLEDİM...VE ŞUNA KARAR VERDİM...İLK VE İKİNCİ ALBÜM MÜKEMMEL ÖTESİYDİ...O ZAMANA DEK BÖYLE BİR TARZ, YORUM MEMLEKETİMİZ SINIRLARINDA DENENMEMİŞ BİRŞEYDİ...ÜÇÜNCÜ ALBÜM BİR ŞARKI HARIÇ BÜYÜK HATAYDI...TABİ BU KONUDA SENİN BİR SUÇUN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM...PİYASA NEYİ GEREKTİRİYORSA SENİ O YONDE YÖNLENDİRİYORLARDI MUHTEMELEN YADA BAŞKA BİRŞEY...BÜTÜN BU YORUMLARI GÜZEL KALBİNE SIĞINARAK YAPIYORUM VE SESİNİ İLK DİNLEDİĞİMDEN BU YANA HİÇ AKLIMDAN  ÇIKARMADIĞIM İÇİN...TEKRAR BİZİMLE OLMAN İNANILMAZ BİR MUTLULUK..İLK VE İKİNCİ ALBÜMÜN MÜZİK ARŞİVİMİN BAŞTACI...UZUN ZAMANDIR ŞİİR VE MÜZİKLE İLGİLENİYORUM VE BU YETENEKLERİMİ TETİKLEYEN ÖNEMLİ İSİMLERDEN BİRİ SENSİN BUNA EMİNİM...İLK İKİ ALBÜMÜNDEKİ TARZINDAN TAVİZ VERMEZSEN KAZANDIĞIN HAYRAN KİTLESİNE YANİ 80 LERİN ÇOCUKLARINA İKİBİNLERİN ÇOCUKLARINIDA EKLERSİN...BEN HEP MICHAEL JACKSON"I DÜŞÜNÜRÜM...NESİLLER, KOCA BİR AMERİKA KITASI VE BÜTÜN DÜNYA ONUN MÜZİĞİ İLE BÜYÜDÜ...MÜZİK ÖYLEBİRŞEYKİ...VAR OLAN HERŞEYİN İÇİNDE BİR MELODİ VAR...VE BİLİYORUMKİ YAŞAM ENERJİSİNİN EN GÜZEL FORMU MÜZİK....GÜZEL KALBİN HİÇ SUSMASIN...GÜLÜMSEMEN GÜZEL YÜZÜNDEN HİÇ EKSİK OLMASIN ERENLER...

Bu gün geriye kalan hayatımızın ilk günü...Carpe Diem...
beyaz_melek
AhmetFan
**
Toplam İleti: 73

pozitif düşüncede kazanır :)

Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2010, 11:39:16 ÖÖ »

leopicangelo Ahmet hakkındaki düşüncelerinizi çok güzel dile getirmişsiniz ve bazen yazıya döküp toparlayamadığım düşüncelerime bir nevi tercüman olmuşsunuz sizinle aynı fikirdeyim..hem de yazınızın tamamıyla..
bunu belirtmek istedim..

ahmetli günlerinizin devamını dilerim. : ;) iyi günler..
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 2.0 RC1-1 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!