Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Eylül 09, 2010, 08:19:18 ÖÖ
Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt Ol
Haberler:

+  AHMET FAN CLUB
|-+  İLETİŞİM
| |-+  Ahmet' e Ulaşın
| | |-+  Ahmet' e İletmek İstedikleriniz...
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: Ahmet' e İletmek İstedikleriniz...  (Okunma sayısı 1085 defa)
SZANDOR
AhmetFan
**
Toplam İleti: 71

Kim yaktıysa, O söndürsün...

MSN Messenger - hetcobain@hotmail.com
Profili Görüntüle E-Posta
« Yanıtla #15 : Temmuz 16, 2009, 09:36:58 ÖÖ »

Ne kadar güzel birinin kıymeti ölmeden de anlaşıldı sonunda, yanlız olmadığı görmek beni gerçekten çok mutlu ediyor. çünkü Ahmet dinlediğim ve ona hayran olduğum için hep alay konusu edildim şimdiye kadar. umarım daha büyük projelerle karşımıza çıkarsın ve utandırırsın herkezi.

"İt's better to burn out than to fade away"
hakans
AhmetFan
*
Toplam İleti: 6

« Yanıtla #16 : Temmuz 19, 2009, 10:38:15 ÖS »

AHMETTTTTTTTT AHMETTTTTTTT BEN KALITENDEN ÖDÜN VERMEMENİ COK COK RICA EDIYORUM AH CANIM VAH  CANIMIN CLUB REMIX I  GERCEKTEN BEGENMEDIM KIRILMACA YOK BEN MUZIKTEN COK IYI ANLIYORUM BU YUZDEN SENI DINLIYORUM VE SENIN FAN INIM AMA BU OLMADI KESINLIKLE ESKI SARKILARINI DEGISTIRMEMEYE GAYRET ET YADA BIZLERIN FİKİRLERINE MUTLAKA KULAK VER MUMKUNSE ONCE BIZE DINLET YALVARIYORUM CUNKU BIZ SENI 15 YIL KALITELI MUZIK DINLEMEK ICIN BEKLEDIK SAKIN DEGISME SENDEN BASKA KULAKLARIMIZA HITAB EDEN YOK
hakans
AhmetFan
*
Toplam İleti: 6

« Yanıtla #17 : Temmuz 19, 2009, 10:47:09 ÖS »

fan arkadasları msn e beklerım hakan   h_hakan_35@hotmail.com  izmirden
beyaz_melek
AhmetFan
**
Toplam İleti: 69

pozitif düşüncede kazanır :)

Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : Temmuz 31, 2009, 07:02:04 ÖS »

bence yeni versiyonuda iyi..ama ben onu dinler dinlemez ilk versiyonunu açtım ve kana kana dinledimmmm..
haberman
Administrator
AhmetFan
Toplam İleti: 53

« Yanıtla #19 : Ekim 01, 2009, 12:02:09 ÖÖ »

10 EKİM SAAT 20.00-22.00 ARASI AHMETLE MSN SOHBETİ VARDIR ahmet@ahcanimahmet.com msn adreslerinize ekleyebilirsiniz
beyaz_melek
AhmetFan
**

Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : Ekim 17, 2009, 02:52:10 ÖS »

AHMET hep yanındayız yalnız değilsin..Çalıştığın insanlara sesleniyorum..Lütfen sana daha çok önem versinler..Bizler için çok değerlisin..!!Ona göre davransınlar.Sanki sen yalnızmışsın gibi hissediyorum her yönden..!!İş Hayat Müzk..Kıymetini bilen ve Kıymetini Yansıtabilenlerle çalışmanı isterim.....
white_predator
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Ekim 19, 2009, 10:31:30 ÖÖ »

Ahmet gibilerin bu piyasa ve dinleyici arenasında yerini sağlamlaştırabilmesi için ya magazin tarafı sağlam olacak ya da herşeye rağmen çizgisinden uzaklaşmadan albüm çıkarmaya devam edecek. Tabiki hepimizin gönlünden ikinci seçenek geçiyor ama işin birde maddi boyutu var. Keşke Ahmet te Jamiroquai gibi maddi yönden aşmış bu işi idealleri için yapıyor olabilse. Amma hayatın gerçekleri... İş dönüp dolaşıp maddiyata dayanıyor. Biz hayranları olarak arkandayız ama inşallah bundan sonraki çalışmaların hem bizi memnun eder hem de seni (maddi ve manevi olarak). Hadi Adaşım, diline kuvvet :)))
ramyan
AhmetFan
*
Toplam İleti: 2

« Yanıtla #22 : Ekim 25, 2009, 08:31:10 ÖÖ »

Ahmet özel bir insansın ve hayatımda ilk defa bir fan klube yazı yazıyorum... Sesin harika tarzın mükemmel... Müzik süper..Şarkı sözleri beni her defasında etkiliyor ve ben 41 yaşındayım ya lütfen TV de daha cok görmek istiyoruz lütfen ben gelemiyorum etkinliklere.. Taksime gelecektim gelemedim gec diye... PC de dinliyorum hep ama TV de de görmek istiyorum...Allahım size güzellikler göstersin öpüyorum...
SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #23 : Aralık 06, 2009, 09:08:30 ÖÖ »

Yeni albüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Daha çok bekleyecek miyiz? Süre belirtirseniz çok sevinirim. Teşekkürler. 

SZANDOR
AhmetFan
**

« Yanıtla #24 : Aralık 31, 2009, 08:25:18 ÖS »

2010 yılının senin için başarılarla dolu bir yıl olmasını dilerim.

haberman
Administrator
AhmetFan
Toplam İleti: 53

« Yanıtla #25 : Mart 12, 2010, 02:50:54 ÖÖ »

ahmet'te sormak istediklerinizi buraya yazabilirsiniz hepsine tek tek cevap vericektir....
beyaz_melek
AhmetFan
**

Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : Mayıs 18, 2010, 09:26:01 ÖÖ »

YENİ ALBÜMÜMÜN HAYIRLI OLMASINI DİLERİMM ÇOK MUTLUYUM HEMEN SİPARİŞİMİ VERİCEMMM ÇOK HEYCANLIYIM ÇOKKKKKKK...

SEVGİLERRR ÖPTÜMMM
MUCKKKKKKKKKK
beyaz_melek
AhmetFan
**

Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : Haziran 23, 2010, 01:11:15 ÖS »

AHMET BU ALBÜMÜNDE SANA DOYAMADIM..
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 2.0 RC1-1 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!