Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Eylül 09, 2010, 08:14:34 ÖÖ
Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt Ol
Haberler:

+  AHMET FAN CLUB
|-+  FAN CLUB
| |-+  Kendinizi Tanıtın
| | |-+  Tüm Fan' lar Buraya...
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır
Gönderen Konu: Tüm Fan' lar Buraya...  (Okunma sayısı 1731 defa)
tolgatn
AhmetFan
*
Toplam İleti: 4

Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : Ekim 30, 2009, 01:23:24 ÖÖ »

merhabalar ben Ankaradan sıkı sımsıkı bir Ahmet hayranı daima gönüllerdesin.

Öyle Bir His Bu
detmold
AhmetFan
**
Toplam İleti: 55

Profili Görüntüle E-Posta
« Yanıtla #31 : Şubat 19, 2010, 07:39:36 ÖS »

ben 1980 doğumluyum. Ahmet'i tanıdığımda 14 yaşımdaydım. Abim tanıtmıştı Ahmet'i bana. iiki de tanıtmış. ilk albümü abim almıştı, diğerlerini ben aldım. onlar arşivimizde duruyor her zamanda duracak inşaallah fakat yepyeni ve bomba bir albüm bekliyorum Ahmet Abi'den.... herkese slm buradan...
RüzgaR
AhmetFan
*
Toplam İleti: 2

Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : Şubat 22, 2010, 03:09:35 ÖÖ »

Herkese merhaba :) burda olmamdan anlaşılacağı gibi ben de Ahmat hayranıyım. Sesi, yorumu ben de hafızamdan asla silinmeyecek etkiler yaratmıştı vakti zamanın da ve hala aynı etki devam etmekte. Siteyi nette tesadüfen buldum ve o anki sevincimi tarif edemem:) . Lakin ; arkadaşların da dediği gibi bence yeni bir albüm gelmedi Ahmet'ten...
 Üzüldüğüm nokta tv de olan programlarının hiç birinden haberdar olmadım ben... ( tv izlemiyo olmamın etkisi büyüktür mutlak ama... ) Yıllardır da "acep  nerelerdedir bu Ahmet, niye sesi soluğu çıkaz ki" diye sormuşumdur hep ve eminim ki benim gibi bu soruyu soran ve siteden henüz haberi olmayan bir çok arkadaşımız vardır. [/]

Sessizce, Köşemde...
alperozdil
AhmetFan
*
Toplam İleti: 4

Profili Görüntüle WWW
« Yanıtla #33 : Şubat 23, 2010, 03:47:29 ÖS »

Son 2 haftadır deli gibi Ahmet'in eski şarkılarını dinliyordum. Abartmışım sanırım biraz tüm arkadaşlarım sen daha önce hiç dinlemezdin dediler. Nerden bilecekler ki ne büyük bir fanatiği olduğumu :) 15 sene geçmiş üzerinden. Arkadaşlarım bile Ahmet'e olan hayranlığımdan daha eski değil  :o

Sonra videolara filan bakarken 2009 şarkılarını gördüm yeni albüm hazırlığı içinde olduğunu gördüm. Disko kralına çıktığı programı nasıl kaçırdım ona üzüldüm , 1000000 defa seyrettim :) Bir de şarkı sözlerini unuttu :( , nasıl haberim olmadı yeni albüm haberinden kliplerinden katıldığı programlardan hayret

Burda kendimizi tanıtıyoruz ama ben yine her zaman olduğu gibi , Ahmet 'in üstün müzik dehasından bahsetmek istiyorum. Harun Kolçak bile bugünün şarkısını yapmışsın diyip tebrik etti. ama az bile söledi.
ah canım vah canım ilk çıktığı yıllarda dans etmekten nefret ederdim. (Hala öyle :) )  fakat bu şarkıda durmam ne mümkün. Beni oynatabilen tek parça :) Pozitif enerjisi , eşsiz , yenilikçi müzik anlayışı , muhteşem sesi ile asla kalbimden çıkmayacak nadir bir müzisyendir Ahmet. Bırakın 15 sene 50 sene sonra bile bu şarkılar eskimez. Bu pozitiflikle daima kazanır. Türkiye için daima 1,2 gömlek üstün olacak müziği.Keşke değeri anlaşılsaydı bugün haketmeyenlerin aldığı ilgiyi görebilseydi.
« Son Düzenleme: Şubat 23, 2010, 03:55:32 ÖS Gönderen: alperozdil » Kayıtlı

işlemeyen, paslanır !
mehmetby
AhmetFan
*
Toplam İleti: 2

Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : Şubat 27, 2010, 08:03:59 ÖÖ »

Herkese Selâmlar. Ben İzmir'den Mehmet 1981 doğumluyum... Bu forumu kuran ya da kuranlara teşekkürler, Ahmet hayranlarıyla bir arada olmak güzel, bugüne dek hiçbir sanatçının fan klübüne üye olmadım, güzel bir duyguymuş :)

Ahmet'in ilk albümünü aldığımda ortaokuldaydım, hiç unutmam birgün okuldan dönerken, bir gazete bayisinin önündeki dergilerin, gazetelerin bulunduğu bölüme ilişti gözüm. Bir de baktım ki bir müzik dergisnin kapağında Ahmet'in resmi var ve başlık şöyle "Ahmet müziği bırakıyor!" Nasıl olur ya? Dedim :) Üstelik daha yeni çıkmıştı piyasa... Dergiyi aldım, hemen açtım ilgili bölümü buldum ve derin bir nefes aldım, meğer Nisan 1 şakasıymış :) Böyle şaka mı olur ya dedim içimden :) Bu şakayı yapanlara yönelik olarak diğer dediklerimi buraya yazmayayım :D

Ah Canım Vah Canım, ardından Dayanamam, Aşık... Aşık albümü sessiz sedasız çıkmıştı, pek tanıtımı falan yapılmadı. O albümün çıktığını öğrendiğim günü de hiç unutmam, belki inandırıcı gelmeyecek ama, bir gece saat 3 sularında uykum kaçtığı için oturup tv izliyoırdum kral tv açıktı, o anda aklıma Ahmet geldi, içimden "Ya acaba nerelerde ne yapıyor, keşke bir klibi çıksa" dedim içimden, inanmasınız 10-15 dk sonra Aşık şarkısının klibi çıktı, "ilk görüşüm" haberim yoktu... Ertesi gün albümü aldım hemen... Ahmet'te bir keramet var bence :)

Herkese sevgiler... Görüşmek dileğiyle.
haberman
Administrator
AhmetFan
Toplam İleti: 53

« Yanıtla #35 : Mart 11, 2010, 03:57:00 ÖÖ »

slmlar ben deniz ahmet'in izmir temsilcisiyim evet sıkı durun   20 NİSAN AHMET ALBÜM NO 4 MÜZİK MARKETLERDEKİ YERİNİ ALIYOR......
haberman
Administrator
AhmetFan

« Yanıtla #36 : Mart 11, 2010, 04:09:51 ÖÖ »

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ.. GELİŞMELERİ BURDAN VE AHMET'İN FACEBOOK  FAN CLUPTAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ....http://www.facebook.com/search/?q=AH+CANIM+AHMET+FAN+CLUP&init=quick#!/ahmetfanclub?ref=ts

DENİZ-İZMİR TEMSİLCİSİ
haberman
Administrator
AhmetFan

« Yanıtla #37 : Mart 11, 2010, 04:11:34 ÖÖ »

İZMİR'Lİ ARKADAŞLARIN HEPSİNİ FAN CLUP TA BULUNAN İZMİR HAYRANLARI GRUBU ALTINDA GÖRMEK İSTERİZ....

DENİZ-İZMİR TEMSİLCİSİ
haberman
Administrator
AhmetFan

« Yanıtla #38 : Mart 11, 2010, 04:22:11 ÖÖ »

ARKADAŞLAR HERGÜN BURDAYIM ARTIK TÜM İSTEKLERİNİZİ BANA BİLDİRE BİLİRSİNİZ....HERKEZİ BURDA  GÖRMEK İSTİYORUZ DEVAMLI

DENİZ -İZMİR TEMSİLCİSİ FAN CLUP YÖNETİM....
Martı Firarda
Global Moderator
AhmetFan
Toplam İleti: 7

MSN Messenger - abus.27@hotmail.com
« Yanıtla #39 : Mart 15, 2010, 09:45:25 ÖS »

Merhabalar Ben Gaziantep'den Mehmet. Sevgili Ahmet'i İlk çıktığı dönemden beri dinlerim Tabi 11 yıllık hasret daha bu sene giderildi bu ayrı olay :) Sevgili Ahmet ile geçen Yıl tanıştım Kendisini Bir ulusal radyoya davet etmiştim Oda beni kırmayıp Ricamı kabul etti saolsun. ve ogün bügündür hala görüşürüz.  Ahmet uzun Bir Müddet susar Ve Ardından Japonyaya Atılmış Bir Atom Bombası gibi Çıkar piyasaya.

Canımsın Ahmet  8)

Gemilere Adres Oldu Liman Ben Hala Martılara Hayran
beyaz_melek
AhmetFan
**
Toplam İleti: 69

pozitif düşüncede kazanır :)

Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : Mart 18, 2010, 12:15:29 ÖS »

mehmetby  aynı şakayla bende karşılaşmıştım 1 NİSAN ŞAKASI ...ama sonra ahmet gidince şaka gerçek oldu dmeiştim :( çok üzülmüştüm..ama herzaman içimde bi umut vardı olumsuz düşünemiyodum..
Martı Firarda
Global Moderator
AhmetFan
Toplam İleti: 7

MSN Messenger - abus.27@hotmail.com
« Yanıtla #41 : Nisan 26, 2010, 08:53:20 ÖS »

Beyaz Melek ''Pozitif Düşüncede Kazanır unutma '':)

Gemilere Adres Oldu Liman Ben Hala Martılara Hayran
haberman
Administrator
AhmetFan

« Yanıtla #42 : Mayıs 03, 2010, 04:02:11 ÖS »

ahmet'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz....Ahmet haftalık olarak tüm soruları yanıtlıcaktır....

deniz-fan clup sorumlusu
beyaz_melek
AhmetFan
**

Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : Mayıs 04, 2010, 05:12:18 ÖS »

evet Martı Firarda kesinlikle öyleeee.....gençlik yıllarımın eğitim öğretimimi aldığım dönemlerinde ahmet bana bir felsefe kitabı oldu..ve onu çok ciddiye aldım...

beyaz_melek
AhmetFan
**

Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : Ağustos 21, 2010, 09:46:13 ÖÖ »

Ahmet Akkaya Real BİR ÖNCEKİ AHMET AKKAYA İSİMLİ SAYFASI HEKLENMİŞTİR BİLGİNİZE BU SAYFA DEVAMI NİTELİGİNİ TAŞIMAKTADIR
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır 
« önceki sonraki »

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 2.0 RC1-1 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!