Herkese Selâmlar. Ben İzmir'den Mehmet 1981 doğumluyum... Bu forumu kuran ya da kuranlara teşekkürler, Ahmet hayranlarıyla bir arada olmak güzel, bugüne dek hiçbir sanatçının fan klübüne üye olmadım, güzel bir duyguymuş

Ahmet'in ilk albümünü aldığımda ortaokuldaydım, hiç unutmam birgün okuldan dönerken, bir gazete bayisinin önündeki dergilerin, gazetelerin bulunduğu bölüme ilişti gözüm. Bir de baktım ki bir müzik dergisnin kapağında Ahmet'in resmi var ve başlık şöyle "
Ahmet müziği bırakıyor!" Nasıl olur ya? Dedim

Üstelik daha yeni çıkmıştı piyasa... Dergiyi aldım, hemen açtım ilgili bölümü buldum ve derin bir nefes aldım, meğer Nisan 1 şakasıymış

Böyle şaka mı olur ya dedim içimden

Bu şakayı yapanlara yönelik olarak diğer dediklerimi buraya yazmayayım
Ah Canım Vah Canım, ardından Dayanamam, Aşık... Aşık albümü sessiz sedasız çıkmıştı, pek tanıtımı falan yapılmadı. O albümün çıktığını öğrendiğim günü de hiç unutmam, belki inandırıcı gelmeyecek ama, bir gece saat 3 sularında uykum kaçtığı için oturup tv izliyoırdum kral tv açıktı, o anda aklıma Ahmet geldi, içimden "Ya acaba nerelerde ne yapıyor, keşke bir klibi çıksa" dedim içimden, inanmasınız 10-15 dk sonra Aşık şarkısının klibi çıktı, "ilk görüşüm" haberim yoktu... Ertesi gün albümü aldım hemen... Ahmet'te bir keramet var bence
Herkese sevgiler... Görüşmek dileğiyle.