Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Eylül 10, 2010, 10:13:10 ÖS
Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt Ol
Haberler:

+  AHMET FAN CLUB
|-+  ALBÜMLERİ
| |-+  Ah Canım Vah Canım
| | |-+  Ah Canım Vah Canım - 1994
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Ah Canım Vah Canım - 1994  (Okunma sayısı 1270 defa)
Admin
Administrator
AhmetFan
Toplam İleti: 19

Profili Görüntüle E-Posta
« : Haziran 16, 2009, 11:55:01 ÖÖ »

1. Ah Canım Vah Canım

2. Hasret

3. Gel Diyorum

4. İmparator Zaman

5. Rüya Gibi Dünya

6. Anılar

7. Sen ve Ben

8. Mehtap Altında

9. Sonsuz Çile

10. Başımın Tacı
cigdem
AhmetFan
*

« Yanıtla #1 : Haziran 23, 2009, 02:14:31 ÖS »

Hasret, sonsuz çile, ah canım vah canım favorilerimden...
cigdem
AhmetFan
*

« Yanıtla #2 : Haziran 23, 2009, 02:15:08 ÖS »

Gel diyorumu unutmuşum
beyaz_melek
AhmetFan
**
Toplam İleti: 69

pozitif düşüncede kazanır :)

Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Haziran 23, 2009, 04:47:07 ÖS »

benimde favorilerim aynı çiğdemciğim.. hele hasret klibine ve şarksına hayran kalmıştım büyülenmiştim..
« Son Düzenleme: Haziran 27, 2009, 11:49:35 ÖS Gönderen: beyaz_melek » Kayıtlı
SZANDOR
AhmetFan
**
Toplam İleti: 71

Kim yaktıysa, O söndürsün...

MSN Messenger - hetcobain@hotmail.com
« Yanıtla #4 : Temmuz 16, 2009, 09:41:01 ÖÖ »

Hasret; bu sözleri nasıl yazdı diye saatlece üzerinde düşündüğüm bir şarkı...

"İt's better to burn out than to fade away"
beyaz_melek
AhmetFan
**

Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2009, 06:50:37 ÖS »

evet hasret süper kilib hele muhteşemmmmmmm

hepsi ya hepsi güzel ..tüm klipleri şahane..ayıramıyorummm..fakat ''daha önceki'' AH CANIM VAH CANIM klibini bi türlü bulamıyorum
egemoni
AhmetFan
*
Toplam İleti: 8

Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Eylül 02, 2009, 12:05:31 ÖÖ »

Herkez gibi benimde ilk favorim tabii ki hasret ama başımın tacı da 2.gelir bende hele o Kim bilir doğru kim bilir yanlış sana mı düştü tasası... şeklinde ilerleyen kısım beni benden almaktadır yine bu albümde klavyenin canına okumuştur ahmet  ;D
mehmeterdogan
AhmetFan
*
Toplam İleti: 3

Profili Görüntüle WWW E-Posta
« Yanıtla #7 : Ekim 01, 2009, 12:37:12 ÖÖ »

Yemin ediyorum ( AH CANIM VAH CANIM ) ilk piyasaya çıktığında koşa koşa  ( ANKARA ) da ulusta bir kasetciye girip AH CANIM VAH CANIM varmı dediğimde ... Kasetci bana kim sölüyo kardeşim dediğinde...YA duymadınmı Ah canım Vah Canım AHMET dediğimi hatırlıyorum ve koşa koşa eve gelip hemen teyipe koyup dinlediği hatırlıyorum...

NOT : Hayatım da ilk defa para verip 1 kaset almıştım...:)))
AH CANIM VAH CANIM
ÜZME TATLI CANINI

Mehmet Erdoğan ( ANKARA )
SZANDOR
AhmetFan
**
Toplam İleti: 71

Kim yaktıysa, O söndürsün...

MSN Messenger - hetcobain@hotmail.com
« Yanıtla #8 : Ekim 01, 2009, 06:12:02 ÖÖ »

Ahmetin kasetlerini birkaç defa almak zorunda kaldığımı ben de hatırlıyorum. Almak zorunda derken ses kalitesi düştüğünden yeniden alma ihtiyacı duyduğumdan ya da çok beğenen bir arkadaşa hediye ettiğimden ve kaybolduğundan doğan bi zorunluluk. bir keresinde babam "hep bunları dinliyosun birazda üniversite sınavına çalış eş...eşşek" diyerek hepsini kırmıştı. Sonra zaman geçtikçe kasetler bulunmaz oldu. ahmet'in ismini söyledğim "kesetçiler" uzaydan gelmişim gibi mal mal yüzüme bakmaya başladı ve ben o kasetleri bulamadım. 2-3 sene boyunca internette gezmediğim forum sitesi kalmadı albümleri paylaşan var mı diye. en sonunda bir insan evladı 3 albümü birden paylaşmış çıldırdım resmen. indirim altın kaplama bir cd'ye çektim :) şimdi o cd'yi ne olur ne olmaz diye hiç çıkartmıyorum.

"İt's better to burn out than to fade away"
alperozdil
AhmetFan
*
Toplam İleti: 4

Profili Görüntüle WWW
« Yanıtla #9 : Şubat 23, 2010, 03:53:23 ÖS »

kasedi sürekli başa alıp ah canım vah canım , hasret ve sonsuz çileyi dinlerdim. TV açıktı , TV de klibi çıkınca durdururum onu izlerdim , bitince kasede devam ederdim :)

işlemeyen, paslanır !
Martı Firarda
Global Moderator
AhmetFan
Toplam İleti: 7

MSN Messenger - abus.27@hotmail.com
« Yanıtla #10 : Mart 15, 2010, 09:32:36 ÖS »

Yemin ediyorum ( AH CANIM VAH CANIM ) ilk piyasaya çıktığında koşa koşa  ( ANKARA ) da ulusta bir kasetciye girip AH CANIM VAH CANIM varmı dediğimde ... Kasetci bana kim sölüyo kardeşim dediğinde...YA duymadınmı Ah canım Vah Canım AHMET dediğimi hatırlıyorum ve koşa koşa eve gelip hemen teyipe koyup dinlediği hatırlıyorum...

NOT : Hayatım da ilk defa para verip 1 kaset almıştım...:)))
AH CANIM VAH CANIM
ÜZME TATLI CANINI
BeNde sana birşey söyleyeyim :)
O dönemlerde Ahmeti'in albümü çıktığında 2 adet kaset almıştım birisi bana diğeri ise kardeşimeydi :) ama duydumki benim kuzenlerde aynı albümden almış ve onlara el koyup toplam 6 adet kasetim olmuştu ve daha jilatiniden çıkmamışlardı hala :) Bunu Ahmet'e söylediğimde gülmüştü :)

Gemilere Adres Oldu Liman Ben Hala Martılara Hayran
beyaz_melek
AhmetFan
**

Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : Mart 18, 2010, 12:09:40 ÖS »

BENDE BU ALBÜMÜ ALDIM DİNLEMEKTEN HARAB ETMİŞTİM KASEDİ SONRA TEKRAR Bİ TANE DAHA ALMIŞTIM... :) AMA İKİSİNİDE SAKLIYORUM

BAŞKA HANGİ SANATÇININ KASEDİ Bİ KAÇ KEZ ALINIYOR???
detmold
AhmetFan
**
Toplam İleti: 55

« Yanıtla #12 : Nisan 01, 2010, 10:34:39 ÖS »

ilk çıktığında Ahmet'i abim tanıttı bana ve ilk kaseti o almıştı. beni de hayranı yaptı. ikimizde dinleye dinleye bıkmıyorduk. tabii abim üniversitede olduğu için o dönem kaset genelde bana kalıyordu... çevremdekiler hiç sevmiyordu Ahmet'i. hatta bir ara ciddi ciddi düşünmeye başladım: yaw şu koskoca Türkiye'de Ahmet'i seven bi ben bi abim bide ibrahim ( yani arkadaşım ) mı var diye düşünüyordum. ama şimdi bu fan club ve facebook sayesinde gördüm ki. Ahmet'in hayran kitlesi hiçte yabana atılmayak boyuttaymış. tabii daha da hayran kitlesi vardır bence....
          ayrıca herkes yıllardır Ahmet'i beklediklerini söyledi. fakat ben beklemiyordum. çünkü bir daha çıkacağına dair bir umudum yoktu açıkcası. ama ilk önce yaşadığını öğrendim. abim söylemişti Okan Bayülgen'in programına katıldığını. yaşadığını görmek bile sevindirmişti beni. sonra single derken şimdi de sabırsızlıkla beklediğimiz albüm çıkmak üzere... inşaallah bu albümle patlama yapacağını umut ediyorum. belki de hayran kitlesi genişler. belli mi olur...  :-)
          Ahmet Abi, inşaallah bir daha bu kadar süre ayrılmaman dileğiyle...  :-)
tacettin37
AhmetFan
*
Toplam İleti: 1

Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : Nisan 28, 2010, 07:59:07 ÖS »

hasret ve sonsuz çile favorilerim 3 albümünde bütün şarkılarını ezbere biliyorum. süper ötesi bir müzik dehasıdır ahmet...
alibakan
AhmetFan
*
Toplam İleti: 1

« Yanıtla #14 : Temmuz 27, 2010, 11:30:27 ÖÖ »

Müthiş bir albümdür, idda ediyorum Türkiye'de şimdiye kadar yapılmış en iyi synth pop albümüdür. Üzerine tanımam. Felsefesi, tarzı, duruşu vardır. "ah canım vah canım" şarkısını sert distorsiyonlu gitarlarla kaydetmek isterim. Süper cover olur bence...
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 2.0 RC1-1 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!